¡La edición 2022 ha finalizado y ha sido un éxito! Estamos trabajando en la edición de 2023. Si quieres ser el primero en entrenarte de todas las novedades, apúntate al club de los Petits Camaleons

Aquí encontrarás todo lo necesario para moverte por el festival. ¡Pásalo bien y disfruta de la música!

ITINERARIO

MAPA

L’eix central del festival és al Teatre Auditori i al Parc de l’Arboretum, a tot just 10 minuts de la parada de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

Com tot el festival, el volum de la música és adequat per als nens, sense superar el nivell de decibels òptim, sempre pensant a protegir la salut dels menors.

L’accés està obert a tots els menors d’edat acompanyats d’un adult, mentre que els adults no hi podran accedir si no és acompanyats d’un menor. Cada menor podrà anar acompanyat de, com a màxim, dos adults i aquests podran acompanyar un nombre il·limitat de menors.

L’horari del nostre festival de música s’ha adequat a les necessitats infantils, pensats per no alterar les rutines de banys, sopars o ficar-se al llit.

Amb la compra d’entrades per a Petits Camaleons es pot accedir a tarifes especials a l’Hotel Sant Cugat, situat a 5 minuts de l’Auditori. Podeu consultar més informació directament a l’hotel escrivint a reservas@hotel-santcugat.com.

En cas de cancel·lació, es tornarà l’import de les entrades. Qualsevol consulta es pot fer a través de info@petitscamaleons.com.

Amb la compra de diferents localitats de forma simultània se us col·locarà com a nucli familiar. El nombre màxim de compra d’entrades és de sis. Si sou més, haureu de fer dues compres. De nou, davant de qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb nosaltres a info@petitscamaleons.com

Entre els dos tipus d´abonament premium (color i color), l´única diferència són els horaris dels concerts. Amb les entrades de color no es podrà accedir a un dels escenaris.

Igual que als festivals per a gent gran, per accedir a Petits Camaleons hauràs de canviar les entrades per les teves corresponents polseres.

No. Els nens menors de tres anys -inclosos- no paguen entrada sempre que no ocupin localitat. Hauran de pagar entrada a partir dels quatre anys.

Al correu que vas rebre en inscriure el teu fill està inclòs el número del club. Si necessites més informació, pots consultar-nos a info@petitscamaleons.com

Els nens i nenes menors de 4 anys no paguen entrada. Poden ser socis però no accediran a descomptes. L’enviament del número de soci no es farà fins que faci 4 anys.