[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Avís legal

Titular: No Sonores S.L. CIF: B-65047375 Domicili: carrer Loreto 54, Principal 3ª, 08029, Barcelona (Barcelona) Correu electrònic: info @ petitscamaleons.com Dades registrals: REGISTRO MERCANTIL DE BARCELONA, TOMO 41122, FOLIO 193, HOJA B 379738, INSCRIPCIÓN 1.

A través d’aquest avís, No Sonores S.L. informa als usuaris del lloc web petitscamaleons.com en compliment de l’article 5 de la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de dades, sobre la seva política de protecció de dades personals.

Petitscamaleons.com, té incorporat un NIVELL BÀSIC DE SEGURETAT de protecció dels seus fitxers de dades en matèria de seguretat informàtica.

No Sonores S.L., i d’acord amb la normativa vigent, garanteix que les dades seran utilitzades exclusivament per als fins propis de l’empresa, i en cap cas seran cedides a altres persones o entitats alienes a l’empresa.

La còpia, reproducció, transmissió, distribució o publicació dels continguts d’aquest lloc web estan prohibits sense el previ consentiment exprés de No Sonores S.L.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”330px”][/vc_column][/vc_row]