La diferència entre les entrades són els concerts que es poden veure.

Amb una entrada de dissabte matí es pot veure JOAN GARRIGA + ELS AMICS DE LES ARTS.

Amb l’entrada de dissabte tarda es pot veure THE PENGUINS REGGAE PER XICS + DOCTOR PRATS.

Amb l'entrada de diumenge matí es pot veure SUU + BLAUMUT.

I amb l'entraada de diumenge tarda es pot veure XIULA + DÀMARIS GELABERT.

No, per tal d'evitar el contacte amb papers amb les entrades descarregades en el mòbil accedireu directament al Teatre-Auditori.

No. L’assistència al festival és gratuïta per als nens i nenes de 0 a 3 anys (inclosos) sempre que no ocupin localitat. Pagaran entrada un cop hagin complert els 4 anys.

No. Les entrades es compren en paquets de dos concerts, no és possible accedir només a un dels dos concerts.

No. Les entrades de dissabte matí només són vàlides per dissabte matí, les entrades de dissabte tarda només són vàlides per dissabte tarda i així igual per al diumenge.

Cada un dels concerts té una durada de 1 hora amb 30 minuts de pausa entre els concerts. La localitat del públic per als dos concerts serà la mateixa i en el descans es podrà sortir per anar al W.C sempre seguint les indicacions del personal de l'organització.

També us podreu aixecar en el mateix lloc per estirar les cames i si preferiu quedar a la vostra localitat no patiu que podreu reviure els millors moments de les passades edicions de Petits Camaleons i pot ser fins i tot us trobeu en les imatges!

Els concerts del matí comencen a les 11.00h, i els concerts de la tarda a les 17.ooh, els dies previs al festival rebreu un correu amb les indicacions a seguir per poder garantir les entrades esglonades i evitar aglomeracions

 

No. Per tal d'evitar i garantir la salut de totes no hi haurà espais de restauració i food-trucks.

Al rebre la inscripció al club, des de Petits Camaleons sempre enviem un correu electrònic a l’adreça amb la que es fa el registre confirmant la inscripció i informant del número de soci del nen o nena.

Els nens i nenes de 0 a 3 anys no paguen entrada. Es poden fer socis, però no accediran als descomptes ja que no s’haurà de comprar cap entrada. D’aquesta manera, l’enviament del número de soci del nen o nena no es farà fins que hagin complert els 4 anys.

PUJAR