L’única diferència entres els colors és l’horari dels concerts. Els artistes i el concert serà exactament igual ja que des del festival els hi demanem que facin dos passis de 30 minuts exactament iguals.

Sí, per accedir al recinte del festival hauràs de bescanviar les entrades per polseres.

No. L’assistència al festival és gratuïta per als nens i nenes de 0 a 3 anys (inclosos) sempre que no ocupin localitat. Pagaran entrada un cop hagin complert els 4 anys.

No. L’abonament només és per als concerts del dissabte 2 i el diumenge 3 d’octubre. Els concerts del 25 i 26 de setembre són amb entrades diferents.

Sí, l’entrada és lliure amb prèvia reserva fins exhaurir localitats. Es fa al Celler Cooperatiu de Sant Cugat a les 19h.

No. Les entrades dels concerts per als més petits dels Petits Camaleons estan dividides en matí i tarda, és a dir, hi ha una entrada per veure Dàmaris Gelabert + El Pot Petit i una entrada diferent per veure The Penguins Reggae per Xics + Xiula.

Si es volen veure els 4 concerts caldrà comprar 2 entrades. Es fa a la carpa de circ del Parc Arborètum (al costat del Teatre- Auditori).

Aquest any Petits Camaleons fem 10 anys de festival i per celebrar-ho hem preparat un espectacle especial. És un concert pensat per gaudir en família on més de 10 artistes que han passat pel festival cantaran cançons infantils de sempre adaptades al seu estil. Es fa a la carpa de circ del Parc Arborètum (al costat del Teatre- Auditori).

Sí, l'entrada i sortida del recinte del festival i dels diferents espais on es celebrin concerts permetrà que si algú arriba tard o ve directament al segon concert pugui accedir sense problema, el personal d'acomodació us indicarà què fer.

Estem treballant per poder oferir-vos tots els serveis, segons la normativa que sigui vigent els mesos de setembre i octubre acabarem de saber si podrem comptar-hi o no durant el festival. Us mantindrem informats.

Al rebre la inscripció al club, des de Petits Camaleons sempre enviem un correu electrònic a l’adreça amb la que es fa el registre confirmant la inscripció i informant del número de soci del nen o nena.

Per a qualsevol consulta ens podeu escriure a info@petitscamaleons.com

Els nens i nenes de 0 a 3 anys no paguen entrada. Es poden fer socis, però no accediran als descomptes ja que no s’haurà de comprar cap entrada. D’aquesta manera, l’enviament del número de soci del nen o nena no es farà fins que hagin complert els 4 anys.

Estem treballant per poder oferir-vos tots els serveis del festival i dependrà de la situació sanitària i la normativa vigent dels propers mesos que ens permetrà saber si podrem fer entrega dels carnets o no. Us mantindrem informats.

Podeu gaudir d'una experiència completa a Sant Cugat. Amb la compra d'entrades teniu tarifes especials a l'hotel oficial de Petits Camaleons: Hotel Sant Cugat.

Per a més informació i/o reserves us podeu adreçar a:

reservas@hotel-santcugat.com

PUJAR