1Quina diferència hi ha entre entrada prèmium, entrada bàsica i entrada senzilla?

La diferència entre una entrada prèmium, una bàsica i una senzilla són els concerts que es poden veure. Amb l’entrada prèmium es pot entrar a tots els escenaris, i per tant veure TOTS els concerts. Amb l’entrada bàsica es pot entrar a tots els escenaris excepte l’escenari Teatre-Auditori.

Finalment, amb l’entrada senzilla es té accés a tot el festival excepte l’escenari Teatre-Auditori i l’escenari de la Carpa Arborètum.

2Quina diferència hi ha entre els colors de les entrades prèmium i les bàsiques?

L’única diferència entre els colors són els horaris de cada passi. Cada grup fa dos passis de 30′ cada un, i els dos són exactament iguals.

3El meu fill/ filla té 3 anys, ha de pagar entrada?

No. L’assistència al festival és gratuïta per als nens i nenes de 0 a 3 anys (inclosos). Pagaràn entrada un cop hagin complert els 4 anys.

Al anar a bescanviar les entrades, haureu d’indicar que acompanyeu un nen o nena menor de 4 anys, d’aquesta manera us donarem la polsera corresponent.

4Es poden comprar entrades només per a un concert?

No. L’entrada al festival és per a tot el dia, i no és possible comprar entrades exclusives per a concerts. S’ha de gaudir de tot el festival! 😉

Exceptuant les entrades per al concert inaugural de divendres, que es tracta d’un concert a part del festival.

5Es poden comprar entrades només d’un dia?

Sí. Es poden comprar entrades per dies o bé abonaments de cap de setmana.

6Es poden comprar entrades de cap de setmana? Hi ha algun descompte?

Sí. Es poden comprar abonaments per a tot el cap de setmana o bé entrades per dies. Els abonaments de cap de setmana inclouen entrades prèmium per a dissabte i diumenge, és a dir les que permeten l’accés a tots els escenaris. El preu és de 42€, i les entrades prèmium d’un dia valen 26€.

7Hi ha altres descomptes per a famílies?

Els únics descomptes són per als socis del Club dels Petits Camaleons.

8Quin és l’horari d’obertura i tancament del festival?

Els concerts comencen a les 11.00, però recomanem arribar sobre les 10.00h per tal de tenir temps de bescanviar les entrades per les polseres.

L’horari de tancament és a les 20.00h.

9Puc portar menjar de casa?

Sí que es pot portar menjar de casa per dinar a la nostra zona de picnic, però recordeu que també disposem d’espais de restauració i food-trucks.

10Puc venir al festival amb un nadó de mesos?

I tant! Els volums, els serveis i les activitats estan pensades per a totes les edats, fins i tot per als més menuts. Recomanem especialment els espais Ikea family i el jardí dels camaleons, i també disposem de zones de descans i serveis amb cambiadors.

11Com puc saber el número de soci del Club dels Petits Camaleons del meu fill/ filla?

Al rebre la inscripció al club, des de Petits Camaleons sempre enviem un correu electrònic a l’adreça amb la que es fa el registre confirmant la inscripció i informant del número de soci del nen o nena.

12Si els meus fills o filles són socis del Club dels Petits Camaleons, puc comprar entrades amb descompte per als pares?

No. Les entrades amb descompte només són per als socis del Club dels Petits Camaleons, és a dir els nens i nenes. Els pares, mares i acompanyants han de comprar l’entrada a preu de cost.

13Puc fer soci el meu fill/filla si és menor de 4 anys?

Els nens i nenes de 0 a 3 anys no paguen entrada. Es poden fer socis, però no accediran als descomptes ja que no s’haurà de comprar cap entrada. D’aquesta manera, l’enviament del número de soci del nen o nena no es farà fins que hagin complert els 4 anys.