La diferència entre una entrada prèmium, una bàsica i una senzilla són els concerts que es poden veure. Amb l’entrada prèmium es pot entrar a tots els escenaris, i per tant veure TOTS els concerts. Amb l’entrada bàsica es pot entrar a tots els escenaris excepte l’escenari Teatre-Auditori.

Finalment, amb l’entrada senzilla es té accés a tot el festival excepte l’escenari Teatre-Auditori i l’escenari de la Carpa Arborètum.

L’única diferència entre els colors són els horaris de cada passi. Cada grup fa dos passis de 30′ cada un, i els dos són exactament iguals.

No. L’assistència al festival és gratuïta per als nens i nenes de 0 a 3 anys (inclosos). Pagaran entrada un cop hagin complert els 4 anys.

Al anar a bescanviar les entrades, haureu d’indicar que acompanyeu un nen o nena menor de 4 anys, d’aquesta manera us donarem la polsera corresponent.

No. L’entrada al festival és per a tot el dia, i no és possible comprar entrades exclusives per a concerts. S’ha de gaudir de tot el festival!  ;)

Exceptuant les entrades per al concert inaugural de divendres, que es tracta d’un concert a part del festival.

Sí. Es poden comprar entrades per dies o bé abonaments de cap de setmana.

Sí. Es poden comprar abonaments per a tot el cap de setmana o bé entrades per dies. Els abonaments de cap de setmana inclouen entrades prèmium per a dissabte i diumenge, és a dir les que permeten l’accés a tots els escenaris. El preu és de 42€, i les entrades prèmium d’un dia valen 26€.

Els únics descomptes són per als socis del Club dels Petits Camaleons.

Els concerts comencen a les 11.00, però recomanem arribar sobre les 10.00h per tal de tenir temps de bescanviar les entrades per les polseres.

L’horari de tancament és a les 20.00h.

Sí que es pot portar menjar de casa per dinar a la nostra zona de picnic, però recordeu que també disposem d’espais de restauració i food-trucks.

I tant! Els volums, els serveis i les activitats estan pensades per a totes les edats, fins i tot per als més menuts. Recomanem especialment els espais Ikea family i el jardí dels camaleons, i també disposem de zones de descans i serveis amb cambiadors.

Al rebre la inscripció al club, des de Petits Camaleons sempre enviem un correu electrònic a l’adreça amb la que es fa el registre confirmant la inscripció i informant del número de soci del nen o nena.

No. Les entrades amb descompte només són per als socis del Club dels Petits Camaleons, és a dir els nens i nenes. Els pares, mares i acompanyants han de comprar l’entrada a preu de cost.

Els nens i nenes de 0 a 3 anys no paguen entrada. Es poden fer socis, però no accediran als descomptes ja que no s’haurà de comprar cap entrada. D’aquesta manera, l’enviament del número de soci del nen o nena no es farà fins que hagin complert els 4 anys.

PUJAR