DIUMENGE 3 d'octubre

Teatre - Auditori + Carpa Arborètum

TEATRE - AUDITORI

SUU

La Suu és una de les artistes catalanes més seguides i escoltadesde l’actualitat. I no només això, sinó que el 2020 ha sabutdemostrar la seva versatilitat, adaptant-se a les novescircumstàncies sanitàries i socials i essent capaç d’oferir formatsi repertoris especials que l’han convertida en una de les artistesque més han tocat en plena crisi del coronavirus. Després d’un trepidant 2020, en què ha publicat el seu discVentura, produït pel músic Carlos Sadness, i ha esdevingut cançóde l’estiu de TV3, Suu emprèn el 2021 amb més força que maitrepitjant els escenaris dels festivals i recintes més rellevants delpaís i de l’Estat espanyol.

MARALA

Marala és un grup musical integrat per Selma BrunaClara Fiol i Sandra Monfort. Tres dones músics i compositores originàries de Catalunya, les Illes Balears i el País Valencià. Dalt de l’escenari s’evidencia la complicitat de les veus i els cossos. Es mostren tal com són: valentes i feministes, despertes i conscients alhora que sensibles i vulnerables, carismàtiques i virtuoses. Són la llum que esvaeix la fosca.

A trenc d’alba és el seu primer treball discogràfic. Un aplec de composicions  pròpies que giren l’ullada cap als cants de la terra. Veus de tradició, de proximitat i de nuesa es barregen amb guitarres i instruments de percussió tradicionals. Una proposta d’arrel, lluminosa i trencadora, que respira amb alens femenins.

DOCTOR PRATS

Parlar de Doctor Prats és parlar de la revolució de la música en català. Amb només cinc anys de trajectòria els de Terrassa ja tenen tres àlbums al mercat -Patates amb Peix (2015) i Aham Sigah (2016)- i Venim de Lluny (2018) aquest 2021 tornen amb el nou single "Massa Bé".

Amb més 500 concerts de festa major i en festivals de tot el món ells són capaços de barrejar estils tan diversos com el pop, la cumbia, el reggae, l'ska, el rock, l’electroswing o el dubstep amb essències de les tribus Sioux, Doctor Prats porta el mestissatge a un altre nivell.

CARPA ARBORÈTUM

ROBA ESTESA

Roba Estesa fusiona les músiques urbanes i festives amb la instrumentació i melodies folk. En l’àmbit textual, investiguen com parlar de les contradiccions quotidianes partint d’un marc teòric que enllaça les seves experiències des de l’esperit crític: el feminisme.

Després del seus primer treballs Descalces i Desglaç, al 2020 presenten Dolors, un EP de 4 cançons que busca potenciar la lluita i la presència de la dona a gran escala i explicitar el poder d’una col·lectivitat, convidant a l’inici d’una revolució col·lectiva des de les individualitats particulars i desde l'empoderament.

SENSE SAL

Després de l’èxit del seu últim single “La Sortida” i havent passat per els millors festivals de tot la banda de Terrassa presentarà aquest 2021 noves cançons.

En la línia d’un pop-folk festiu, Sense Sal ens deixa seduir per la música electrònica i els sons llatins. Ho fan amb la incorporació de nous instruments com el sintetitzador, diferents percussions, o bases electròniques entre d’altres. Amb unes lletres carregades d’optimisme, menys contingudes, i que es veuen reforçades per un directe més que potent, el grup convida al públic a trobar el seu lloc al món.

LILDAMI

Amb missatges allunyats de les drogues i el sexisme i una trajectòria intensa, Lildami s’ha convertit en el portaveu de la música urbana cantada en català. És l’únic artista de l’escena que ha guanyat el Premi Cerverí a Millor lletra (2019) i dos anys consecutius el Premi Enderrock a Millor artista de hip-hop i de músiques urbanes. A més, amb un nou disc sota el braç, Viatge en espiral, publicat el gener de 2021, i amb el seu lema ‘IMPARABLA’ per bandera, Lildami també serà el promotor del Maleducats, el primer festival internacional de música urbana de Catalunya.

Sí, ningú no pot aturar el fenomen Lildami.

PUJAR