PETITS CAMALEONS

Petits Camaleons és el primer festival de música pensat per a vosaltres, nens i nenes de 0 a 14 anys, i evidentment per als vostres pares. Vosaltres en sou els autèntics protagonistes i tot està pensat i dissenyat perquè pugueu gaudir de la música com no ho heu fet mai.

Volums adequats, concerts curts, varietat d’estils i artistes amb una predisposició molt especial. Els grans sempre tenen l’oportunitat d’anar a veure els grups que els agraden en directe; aquest cop sou vosaltres els que podeu dir que aneu de festival a veure fins a 15 concerts en un dia.

Amb vosaltres reinventarem el significat del que s’anomena música infantil.

Aquest 2020 no és com l'imaginàvem i com els camaleons hem canviat de color i ens adaptem a la situació!

Us presentem Petits (forts i valents) Camaleons perquè gaudiu de la música 100% segura.

A SOTA TROBAREU TOTES LES MESURES I NORMATIVA

 • Petits Camaleons i Teatre-Auditori vetllarà per garantir la seguretat aplicant un estricte protocol de seguretat i prevenció de la Covid-19 que afectarà el públic, tant pel que fa a la logística d’accés a l’espai com al funcionament de la sala, que adoptarà mesures especials de protecció, donant compliment a la normativa vigent d’aforament.
  Així mateix, en compliment de les mesures de les autoritats sanitàries se seguirà un protocol durant la recepció i acomodació dels artistes, els muntatges i desmuntatges, els assajos i les representacions.Sempre d’acord amb la normativa vigent, el Teatre-Auditori i Petits Camaleons seguirà els següents protocols per a la prevenció de contagis:

  • Es donarà compliment a la normativa vigent d’aforament i de disposició de les butaques amb les distàncies de seguretat requerides en el moment de la funció.

  • L’ús de la mascareta serà obligatori.

  • S’habilitaran, només si és necessari, diferents accessos i sortides de la sala per evitar aglomeracions sota el control del personal de sala.

  • Serà necessari arribar amb suficient antel·lació de l’horari de l’inici de l’espectacle per facilitar l’entrada esglaonada i, en cas contrari, no es podrà garantir la localitat triada en el moment de la compra.

  • Es recomana portar l’entrada al mòbil per evitar el contacte amb el paper.

  • Els espectadors hauran d’ocupar la butaca assignada en el moment de la compra.

  • No es donarà cap programa en paper. S’enviarà el programa de mà per correu electrònic als espectadors uns dies abans de l’espectacle i es podrà consultar a la web i també al vestíbul mitjançant un codi QR.

  • El públic rebrà per c/e, uns dies abans de la funció, una guia del protocol per poder seguir les normes de seguretat.

 • Els volums no superaran els decibels òptims, pensant sempre a protegir la salut de l’oïda dels nens i nenes.
 • L’accés està obert a tots els menors d’edat que vinguin acompanyats per un adult. D’altra banda, els adults no podran entrar si no és acompanyant algun menor. Cada menor podrà anar acompanyat per un màxim de dos adults majors d’edat i una persona adulta podrà acompanyar un nombre il·limitat de menors.
 • Els horaris del festival estan adequats plenament als horaris infantils per no alterar costums de banys, sopars ni hores d’anar a dormir.
 • No hi haurà servei de restauració ni bar per tal d'evitar contactes i aglomeracions.
 • No hi haurà activitats paral·leles per tal de complir amb la normativa vigent de distanciament social, evitar aglomeracions i entre totes evitar el propagament de la covid-19.

En cas de cancel·lació de l’espectacle es retornarà l’import de les entrades.

Per a qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb nosaltres a info@petitscamaleons.com

Si feu la compra de les diferents localitats alhora el sistema us col·locarà juntes com a nucli familiar i amb la distància de seguretat amb la resta del públic.

Per a qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb nosaltres a info@petitscamaleons.com

En cas de cancel·lació de l’espectacle es retornarà l’import de les entrades.

Per a qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb nosaltres a info@petitscamaleons.com

PUJAR