PETITS CAMALEONS

Petits Camaleons és el primer festival de música pensat per a vosaltres, nens i nenes de 0 a 14 anys, i evidentment per als vostres pares. Vosaltres en sou els autèntics protagonistes i tot està pensat i dissenyat perquè pugueu gaudir de la música com no ho heu fet mai.

Volums adequats, concerts curts, varietat d’estils i artistes amb una predisposició molt especial. Els grans sempre tenen l’oportunitat d’anar a veure els grups que els agraden en directe; aquest cop sou vosaltres els que podeu dir que aneu de festival.

Amb vosaltres reinventarem el significat del que s’anomena música infantil!

Pel dret de les nenes i els nens a la bona música!

Aquest 2021 el festival celebra la seva desena edició amb moltes novetats: més espais, més activitats i més dies de festival!

L'eix central del festival és el Teatre- Auditori i el Parc Arborètum, però aquest 2021 Petits Camaleons creix cap a la ciutat i incorpora el Celler Cooperatiu, diverses escoles municipals, la casa de cultura i diferents carrers de la ciutat de Sant Cugat.

 • Petits Camaleons i Teatre-Auditori vetllarà per garantir la seguretat aplicant un protocol de seguretat i prevenció de la Covid-19 donant compliment a la normativa vigent del moment. Sempre d’acord amb la normativa vigent, el Teatre-Auditori i Petits Camaleons seguirà els següents protocols per a la prevenció de contagis:• Es donarà compliment a la normativa vigent d’aforament i de disposició de les butaques amb les distàncies de seguretat requerides en el moment de la funció.

  • L’ús de la mascareta serà obligatori.

  • S’habilitaran, només si és necessari, diferents accessos i sortides de la sala per evitar aglomeracions sota el control del personal de sala.

  • Serà necessari arribar amb suficient antel·lació de l’horari de l’inici de l’espectacle per facilitar l’entrada esglaonada i, en cas contrari, no es podrà garantir la localitat triada en el moment de la compra.

  • Es recomana portar l’entrada al mòbil per evitar el contacte amb el paper.

  • Els espectadors hauran d’ocupar la butaca assignada en el moment de la compra.

  • El públic rebrà per c/e, uns dies abans de la funció, una guia del protocol per poder seguir les normes de seguretat.

 • Els volums no superaran els decibels òptims, pensant sempre a protegir la salut de l’oïda dels nens i nenes.
 • L’accés està obert a tots els menors d’edat que vinguin acompanyats per un adult. D’altra banda, els adults no podran entrar si no és acompanyant algun menor. Cada menor podrà anar acompanyat per un màxim de dos adults majors d’edat i una persona adulta podrà acompanyar un nombre il·limitat de menors.
 • Els horaris del festival estan adequats plenament als horaris infantils per no alterar costums de banys, sopars ni hores d’anar a dormir.

Petits Camaelons si voleu gaudir d'una experiència completa amb la compra d'entrades teniu tarifes especials a l'hotel oficial de Petits Camaleons: Hotel Sant Cugat.

Per a més informació i/o reserves us podeu adreçar a:
reservas@hotel-santcugat.com

En cas de cancel·lació de l’espectacle es retornarà l’import de les entrades.

Per a qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb nosaltres a info@petitscamaleons.com

Si feu la compra de les diferents localitats alhora el sistema us col·locarà juntes com a nucli familiar i amb la distància de seguretat amb la resta del públic. El màxim d'entrades per compra és de 6 entrades, si la família sou més de 6 haureu de fer dues compres.

Per a qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb nosaltres a info@petitscamaleons.com

Consulteu les PREGUNTES FREQÜENTS AQUÍ

Per a qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb nosaltres a info@petitscamaleons.com

PUJAR