PETITS CAMALEONS
Petits Camaleons és el primer festival de música pensat per a vosaltres, nens i nenes de 0 a 14 anys, i evidentment per als vostres pares. Vosaltres en sou els autèntics protagonistes i tot està pensat i dissenyat perquè pugueu gaudir de la música com no ho heu fet mai.

Volums adequats, concerts curts, varietat d’estils i artistes amb una predisposició molt especial. Els grans sempre tenen l’oportunitat d’anar a veure els grups que els agraden en directe; aquest cop sou vosaltres els que podeu dir que aneu de festival a veure fins a 15 concerts en un dia.

Amb vosaltres reinventarem el significat del que s’anomena música infantil.

On és?
Informació per als pares
 • Els volums no superaran els decibels òptims, pensant sempre a protegir la salut de l’oïda dels nens.
 • L’accés està obert a tots els menors d’edat que vinguin acompanyats per un adult. D’altra banda, els adults no podran entrar si no és acompanyant algun menor. Cada menor podrà anar acompanyat per un màxim de dos adults majors d’edat i una persona adulta podrà acompanyar un nombre il·limitat de menors.
 • Els horaris del festival estan adequats plenament als horaris infantils per no alterar costums de banys, sopars ni hores d’anar a dormir. Els espais amb servei de menjar estaran a disposició del públic durant tota la jornada.
 • Els nens no acostumen a centrar l’atenció en una mateixa cosa per un espai de temps gaire llarg, és per això que els repertoris han de ser assequibles als nens i no superar mai els 30 minuts de durada. Cada concert inclourà entre 8 i 10 cançons com a màxim. Cal canviar d’espai i de propostes constantment i oferir diverses opcions perquè els nens puguin triar la que més els agradi.
 • A banda del cartell d’artistes i la resta d’activitats, també hi haurà bandes de funció pedagògica per ensenyar-los els estils, instruments, gèneres i el món de la música en general, amb l’objectiu d’acostar pedagògicament els infants al món de la música, desmarcats dels tòpics habituals de la música infantil.
Què hi haurà dins?

El festival comptarà amb 9 escenaris:

 1. Teatre-Auditori
 2. Carpa Arborètum
 3. Carpa Torreblanca
 4. Pati Obra Social La Caixa
 5. Aula Magna
 6. Aula Menuda
 7. Espai Ikea Family 1 (concerts per a nadons)
 8. Espai Ikea Family 2 (concerts per a nadons)
 9. Jardí dels Camaleons

Però penseu que tot l’espai serà un gran escenari, hi haurà exposicions, rodes de premsa fetes per vosaltres, signatures de discos, concursos i molt més. Ah! I si teniu gana, no us preocupeu, podreu comprar tot el que es necessita per fer un dinar i/o un berenar coincidint amb les hores que dura el festival i us ho podreu menjar a les àrees de pícnic que també trobareu dins del recinte.

Serveis

Chill-out Ikea Family

Un espai on relaxar-se i desconnectar una estona. Pensat per a pares i mares que necessitin un moment per agafar forces i seguir amb el festival.

Espai Bressol Quitxalla

Espai on els nens i nenes de 0-3 anys tindran activitats i jocs pensats només per a ells.  Una zona on els nadons podran descansar.

Zona comercial

Un espai on les marques exposen els seus productes o serveis i on també hi haurà l’espai de marxandatge oficial del festival i el punt d’informació. A més, també hi trobareu diferents ONGs i entitats amb les quals col·labora el festival. És un espai obert a tot el públic, no cal tenir entrada per accedir-hi

DESCOBREIX LES MARQUES AQUÍ

Zona de restauració / Food trucks

Disposarem de barres i restauració durant tot el dia, on podreu prendre alguna cosa mentre us ho passeu d’allò més bé. També hi hauran food-trucks durant tot el dia que disposaran d’una àmplia oferta gastronòmica per a que pugueu gaudir també menjant.
Activitats

Rodes de premsa

Petits Camaleons organitza rodes de premsa només per a nens i nenes. Una gran oportunitat per a preguntar als vostres artistes preferits allò que sempre heu volgut saber!

Espai de signatures

Espai de signatures exclussiu per als nens i nenes del festival!

Camaleons Solidaris

Espai solidari on podràs col·laborar i informar-te de la feina que fan algunes ONGs que treballen amb infants.

Jardí dels camaleons

Espai recomanat per a nens i nenes de 0 a 6 anys.
Edicions anteriors